Podem Canviar el Món

Podem Canviar el Món

Petites accions x Molta gent = Grans canvis

Rebutja les bosses de plàstic, recicla les teves velles ulleres, aprèn un bon acudit, passa una estona amb algú d'una altre generació... fins a 50 petits accions que qualsevol de nosaltres pot fer, perque Petites Accions x Molta Gent = Grans Canvis.


978-84-935545-6-9

Precio: 15,00€

Gastos de envío: 0,00€

Gastos de envío: 3€ / A partir de 15€ de compra envío gratis.

Loading Actualizando Carro...
Ficha técnica:
  • Colección: Cambiar el mundo 1 (català)
  • Páginas: 108
  • Formato: Rústica 19,6 x 21 cm
  • Edición: 1ª edició: març de 2009

Contraportada
Tots voldrí­em fer alguna cosa per millorar aquest món, però no tenim molt clar per on començar... Els teus petits gestos quotidians però, poden convertir aquest planeta en un lloc una mica més agradable per viure-hi. Somriure, reciclar les teves velles ulleres, abraçar algú, rebutjar les bosses de plàstic o aprendre un bon acudit són algunes de les 50 accions que et proposa aquest llibre promogut per We Are What We Do, un moviment sorgit al Regne Unit que compta ja amb milers de seguidors arreu del món amb un lema molt clar: Petites Accions x Molta Gent = Grans Canvis

Han dit:
«Ja ho va dir Gandhi: "Sigues tú el canvi que vulguis pel món". Durant el dia fas una gran quantitat de petites accions: sumades les teves a les de tots, canviaran el món! I aquest és el lema del moviment: Petites Accions x Molta Gent = Grans Canvis... Hem editat un llibre amb 50 petites accions. Són les 50 accions més sugerides per unes 3.000 persones que, responent a la nostra petició publicada en The Guardian, ens les varen enviar per e-mail i per correu.» 
Víctor Amela, fragment de «La Contra» de La Vanguardia

LoadingActualizando...