El fill de la balena grisa

El fill de la balena grisa

¿Què faries si un matí­ estiguessis nedant sol a l'oceà  i et trobessis amb la cria d'una balena grisa?


84-935020-7-3

Precio: 15,00€

Gastos de envío: 0,00€

Gastos de envío: 3€ / A partir de 15€ de compra envío gratis.

Loading Actualizando Carro...
Ficha técnica:
  • Colección: Narradores 0 (català)
  • Páginas: 144
  • Formato: Tapa dura amb sobrecoberta, 12,5 x 19 cm
  • Traducción: Marta Ferré i Antoni Picornell
  • Edición: 1ª edició: novembre 2006

¿Què faries si un matí­ estiguessis nedant sol a l'oceà  i et trobessis amb la cria d'una balena grisa? Això és el que li va succeir a la nedadora de llarga distància i escriptora Lynne Cox quan tenia disset anys i ens ho explica en aquesta breu i encantadora història on el vincle que s'estableix entre ella i la cria la fa sentir responsable de la petita balena grisa que necessita desesperadament trobar a la seva mare per no morir. Cox ens submergeix en el majestuós i desconegut món de l'oceà  i a través dels seus ulls descobrim un univers de criatures que mai haví­em pensat conèixer de tant a prop. El relat és a més a més una autèntica experiència d'esforç i superació personal que converteix la lectura en un acte quasi espiritual.

Contraportada

Encara era nit tancada, i la Lynne nedava a mar obert, entrenant-se com cada matinada, quan tot d'una va notar una presència estranya, temible, a les obscures aigües del Pacífic, davant el port de Los Angeles. Després d'uns moments d'incertitud, la Lynne va descobrir que no es tractava d'un tauró, com temia, sinó d'una balena. Una cria de balena d'uns mesos, amb mirada penetrant, ganes de jugar, i la vida de la qual s'aguantava per un fil. Sense la seva mare, sense ser alletada, el bebè moriria en poques hores. La Lynne va cercar l'ajuda dels seus amics: el vell pescador, els patrullers del guardacostes..., però estava sola a l'oceà, seguint un enorme i fràgil animal que tant aviat decidia capbussar-se cent metres com nedar cap a la llunyana plataforma petroliera, sumint-la en el desconcert, l'angoixa, la desesperació. Al decidir nedar al costat d'ell fins trobar la seva mare, la jove estava arriscant la seva vida per salvar la del pobre balenó.

Cox ha convertit l'aventura que va córrer als disset anys en un relat sorprenent i commovedor. El fill de la balena grisa és una narració perfecta, un clàssic per els amants de les bones històries, un llibre per persones de totes les edats, que només demana al lector el desig de viure una experiència incomparable.

Han dit:

«Una història amb un encant i una senzillesa destacables. A travès dels ulls de la Lynne Cox veiem tot un regne de criatures a les que mai haví­em conegut tant de prop. Realment és per lectors de totes les edats. L'aventura de la Lynne Cox amb el bebè balena, Grayson, esdevé una paràbola i una experiència, gràcies no només al gran i generós esperit de l'autora, sinò també al seu enorme do para descriure la natura.» Anne Rice

LoadingActualizando...