Consells per a pares imperfectes

Consells per a pares imperfectes

20 errors que caldria evitar

Ser pares no és una tasca fàcil, anem provant, aprenem sobre la marxa... intuím que no existeixen receptes màgiques i que cada nen és un món. Però si volem ser pares responsables i coherents, ¿no seria millor aprendre dels nostres errors i aturar-se un moment a reflexionar?


978-84-935545-4-5

Precio: 15,00€

Gastos de envío: 0,00€

Gastos de envío: 3€ / A partir de 15€ de compra envío gratis.

Loading Actualizando Carro...
Ficha técnica:
  • Colección: Expertos 2 (català)
  • Páginas: 160
  • Formato: Rústica amb solapes, 13 x 20 cm
  • Traducción: Marc Gual
  • Edición: 2ª edició: abril de 2008

Ser pares no és una tasca fàcil, anem provant, aprenem sobre la marxa... intuím que no existeixen receptes màgiques i que cada nen és un món. Però si volem ser pares responsables i coherents, ¿no seria millor aprendre dels nostres errors i aturar-se un moment a reflexionar? Aquest llibre recorre de forma amena i directa 20 dels errors més típics que cometem els pares a l'hora d'educar als nostres fills; des d'obligar-los a menjar, cedir a les seves rebequeries, etiquetar-los o criticar als seus amics, fins confiar en ells al 100%, negar els seus monstres o sobreprotegir-los. Segur que és fàcil reconèixer't-hi en alguns, o en molts, d'aquests 20 capítols que es converteixen en un recorregut per les qüestions fonamentals de l'educació.

Contraportada

«Tots els qui tenim fills som pares imperfectes -afirma en el pròleg Xavier Bosch-. De bona fe, però imperfectes. Tots cometem errors, cada dia. Uns, per massa tous; els altres, per massa rectes; uns altres, perqué ens autoconvencem que la feina ens deixa poca estona per als fills; uns altres, perqué els donem tot allò que ens demanen... Saber trobar el punt d'equilibri no és fàcil. Encertar la dosi justa entre les normes i els elogis constitueix el gran repte dels pares. De fet, educar els nostres fills (posar lí­mits, saber dir-los que no, però també premiar-los amb unes paraules o una abraçada) és, segurament, la tasca més apassionant que tindrem mai.»

Des de la seva experiència professional diària, els autors d'aquest llibre, pediatre i psicòloga, avalen un recorregut pel que ells consideren els vint errors més comuns que cometem els pares. De manera clara, des de el sentit comú i amb un coneixement profund del que parlen, incideixen en les qüestions claus de l'educació, qüestions en les que molt sovint, ens equivoquem.

Han dicho:

«El llibre no és cap guia pedagògica ni un manual sobre el que s'ha de fer en cada cas, sino una invitació a reflexionar. I uns pares més reflexius i més informats també són més responsables i fan menys errors.» Ll. Martínez entrevista a Albert Bau en el Avui

LoadingActualizando...